Ingredienser:
300 g kyllingefi let i tern
250 g brune ris
2 løg i skiver
3 fi nthakkede stængler bladselleri
3 fi nthakkede fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. tørret timian
2 tsk. paprika eller stødt chili
2 grofthakkede røde peberfrugter
1 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
3 spsk. finthakket persille
Fremgangsmåde:
Kog risene og lade dem køle af.
Brun løg, bladselleri og hvidløg i olie i en stor pande eller wok.
Tilsæt timian, paprika, rød peber og kyllingekød og lad det stege i 6-7 min.
Tilsæt derpå de flåede tomater og evt. lidt vand og lad det simre i 10 min.
Bland de kogte ris i, rør det godt sammen, læg låg på, sluk for varmen og lad gryden stå på eftervarmen i 5 min. inden servering.
Smag til med salt og peber.
Drys med persille ved servering.
Hej Sanne!
SvarSletDin blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.
Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.
Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.
For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen
Hav en dejlig dag!
Med venlig hilsen
- Elin, Findeopskrifter.dk