søndag den 21. oktober 2012

Koldhævet brunsviger

1 bradepande

Ingredienser:

Dej:

100 g koldt smør
550 g mel
50 g gær
4 dl koldt mælk
1 tsk salt

Remounce:

100 g koldt smør
300 g brun farin
6 spsk sirup
2 tsk kanel

Fremgangsmåde:

Dej:

Mel og smør blandes i en skål.
Gær og salt røres ud i mælk i en anden skål.
Blandingerne blandes sammen :)
Bemærk dejen skal være klistret.
Dejen fordeles ud i en bradepande (som bedst gøres med fingrene, da dejen er meget klistret) med bagepapir under.

Remounce:

Det hele blandes sammen og fordeles på dejen.

Bradepanden stilles i køleskabet til dagen efter og tages ud ca 1 time før bagning.

Bages i ca 13 min ved 200 grader varmluft.

Pyntes evt med udrullet marcipan, glasur og slik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar