Indgredienser:
- 25 g smør
- 1 løg i grove stykker (ca. 75 g)
- 1 lille grofthakket eller presset fed hvidløg
- 3 gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
- 1 dåse hakkede tomat (ca. 400 g)
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 liter grønsagsbouillon
- 1¼ tsk groft salt
- peber
- 1 tsk sukker
- 200 g suppehorn
Fremgangsmåde:
Lad smørret smelte i en stor tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til gulerødderne er møre. Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed til suppen er glat. Hæld den tilbage i gryden og bring atter suppen i kog.
Tilsæt pasta og kog suppen ved svag varme og under låg i yderligere ca. 10 min. - rør ofte. Pastaen skal være mør, men ikke blød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar