lørdag den 15. september 2012

Hindbærmousse (som fyld i lagkage)

Passer til 1 lag i en 26 cm kage

Ingredienser:

175 g frosne hindbær
½ spsk sukker
korn fra 1/4 vanilliestang
1 dl youghurt naturel
1/4-½ ltr piskefløde


Fremgangsmåde:

Bærrene optøes og moses ud med sukker og vanillie.Fløde piskes så meget at det næsten bliver til smør.
Youghurten vendes i hindbærrene og til sidst vendes det hele med den stiftpiskede fløde.

Stil moussen koldt i en times tid. Vær opmærksom på at moussen først stivner når kagen er lagt sammen og den har været på køl i nogle timer.

Andre bær kan også bruges.
Dog indeholder de mere vand og skal derfor drænes mest muligt og så skal der bruges lidt mere fløde.

1 kommentar:

  1. The best casino - DRMCD
    The Best Casino. It 남원 출장안마 is a reliable and 평택 출장마사지 reliable option for 광양 출장샵 sports 하남 출장샵 betting, casinos, poker and other games on our 경산 출장마사지 website, which you can easily visit from all

    SvarSlet