Passer til 1 lag i en 26 cm kage
Ingredienser:
175 g frosne hindbær
½ spsk sukker
korn fra 1/4 vanilliestang
1 dl youghurt naturel
1/4-½ ltr piskefløde
Fremgangsmåde:
Bærrene optøes og moses ud med sukker og vanillie.Fløde piskes så meget at det næsten bliver til smør.
Youghurten vendes i hindbærrene og til sidst vendes det hele med den stiftpiskede fløde.
Stil moussen koldt i en times tid. Vær opmærksom på at moussen først stivner når kagen er lagt sammen og den har været på køl i nogle timer.
Andre bær kan også bruges.
Dog indeholder de mere vand og skal derfor drænes mest muligt og så skal der bruges lidt mere fløde.
The best casino - DRMCD
SvarSletThe Best Casino. It 남원 출장안마 is a reliable and 평택 출장마사지 reliable option for 광양 출장샵 sports 하남 출장샵 betting, casinos, poker and other games on our 경산 출장마사지 website, which you can easily visit from all